Kogelvrije mode in Eindhoven

bulletproofSlaan we door of is het een goed iets dat er kogelvrije kleding aangeboden wordt? Dat is een vraag die vaak gesteld werd de afgelopen maand. Want Eindhoven krijgt een winkel waar kogelwerende kleding aangeboden wordt, de kleding wordt gemaakt door Colombiaans ontwerper Miguel Caballero, en sinds dit bekend is staat de telefoon roodgloeiend voor mensen die vast willen bestellen.

1 januari 2015

Per 1 januari wordt de winkel geopend, en vanuit Eindhoven moet Europa en Turkije veroverd worden. De telefoon staat al roodgloeiend en voor bepaalde mensen is het ook geen overbodige luxe om kleding te hebben die kogelwerend is. President Obama loopt al in de pakken van de ontwerper, en er zullen binnen Europa heel veel mensen gaan volgen. Kritiek wordt er geuit omdat ze verwachten dat mensen uit het criminele circuit ook gebruik zullen gaan maken van de kleding. Mensen die gebruik zullen gaan maken van de kleding of interesse hebben zijn juweliers en beveiligers om er even een aantal te noemen. Voor deze mensen zou het een uitkomst zijn om zich veilig te voelen.

Shoppen met korting

Voor de normale burgers zou het niet nodig zijn, die kunnen nog gewoon normale kleding shoppen, die overigens ook nog eens veel voordeliger zijn. Je krijgt bijvoorbeeld behoorlijke Kortingen bij Score een leuke winkel waar ze hele leuke kleding verkopen. Niet kogelwerend dat klopt, maar wat moet je daar ook mee met je kantoorbaantje?